Verzenden en bezorging

Je bestelling wordt door PostNL bezorgd op het door jouw opgegeven afleveradres. Je kunt per bestelling een afwijkend afleveradres opgeven. Dit adres kun je opgeven tijdens het afronden van het bestelproces.

Verzending binnen Nederland en België

Binnen Nederland en België  is de verzending gratis!

Levertijd Nederland: bestellingen voor 17:00 = 24 uur levering
Levertijd België: bestellingen voor 17:00 = 48 uur levering

Als een bestelling niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, zal je bestelling verstuurd worden via de pakketservice van PostNL. In dit geval ontvang je op verzoek een e-mail met daarin een traceercode. Met deze traceercode kun je de zending met jouw bestelling volgen via het Track & Trace systeem van PostNL.

Afhalen

Afhalen kan via telefonisch contact met een van onze medewerkers, die vervolgens een afspraak met je maakt wanneer je het kan komen ophalen.

Bezorging door PostNL

PostNL verzorgt de verzending van al onze bestellingen. Indien jouw bestelling door een brievenbus past en een lage waarde vertegenwoordigt zal je bestelling door een postbode van PostNL bezorgd worden in jouw brievenbus.

Indien je de eerste maal niet thuis bent, zal PostNL de zending een werkdag later nogmaals aanbieden. Als blijkt dat je weer niet aanwezig bent wordt een werkdag later nogmaals een poging gedaan. Na een mislukte derde afleverpoging kun je jouw bestelling ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt van POSTNL. Je vindt dit adres op een notitie die POSTNL achter zal laten in je brievenbus.